Sprejmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Z obiskom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Projekti

Spletna aplikacija Moja voda na dlani

Spletna aplikacija »Moja voda na dlani« je aplikacija Mariborskega vodovoda, namenjena občanom za oddajo stanj vodomerov, pregledovanju računov in sporočanju o motnjah.

Uporaba spletne aplikacije »Moja voda na dlani« je mogoča preko vsakega spletnega brskalnika, posebej pa je prilagojena uporabi s pametnim mobilnikom. Nameščanje na mobilnik ni potrebno. Aplikacijo poženete na povezavi www.mbvoda.si.
Vabimo vas da jo uporabljate! Za registracijo potrebujete vaš elektronski naslov in šifro plačnika, ki jo najdete na vaši položnici. Več informacij najdete v Navodilih za prijavo.
S koncem leta 2016 je Mariborski vodovod opustil javljanje stanj vodomerov preko starega spletnega obrazca. Posodobljeno javljanje stanj je sedaj omogočeno preko spletne aplikacije »Moja voda na dlani«.

Foto: Mariborski vodovod, javno podjetje d.d.

Kategorija:

Pametno okolje in energija

Faza:

Izvedeno

Partnerji projekta

Uporabne povezave

Pripeti dokumenti

Kontakt in informacije

Mariborski vodovod, javno podjetje d.d.
Jadranska cesta 24, 2000 Maribor

Opombe

Pobuda Pametno mesto Maribor (Smart City Maribor Initiative) je ustanovljena z namenom aktiviranja trajnostnega razvoja urbanega okolja in spodbujanja inovativnosti v mestu Maribor ter pilotnih projektov, ki bodo omogočili aktivnosti pametnega mesta na področju vpeljave pametnih storitev, tehnologij in izdelkov.

320
480
768
960
1200