Sprejmi

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Z obiskom in nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Projekti

Aplikacija Mariborski vodovod d.d.

Aplikacija Mariborski vodovod d.d. ponuja nabor osnovnih podatkov o podjetju Mariborski vodovod d.d., kot so npr. kontaktni podatki, lokacija podjetja in povezava na spletno stran. Uporabnikom je omogočena tudi prijava stanj vodomerov in karta pitnikov Mariboru in okolici.

Aplikacija Mariborski vodovod d.d. omogoča prikaz osnovnih podatkov o podjetju Mariborski vodovod d.d., kot so npr. kontaktni podatki, lokacija podjetja in povezava na spletno stran. Uporabnikom je omogočena tudi prijava stanj vodomerov in karta pitnikov Mariboru in okolici. Podjetje Mariborski vodovod d.d. izvaja storitve zbiranja, čiščenja in distribucijo pitne vode za naslednje občine podravske regije, in sicer: Maribor, Šentilj, Kungota, Pesnica, Sveta Ana, Miklavž na Dravskem polju, Sveti Jurij, Benedikt, Cerkvenjak, Hoče-Slivnica, Gornja Radgona, Duplek, Lenart, Ruše, Selnica ob Dravi, Sveta Trojica.

Slike: Mariborski vodovod

Kategorija:

Pametno bivanje in urbano načrtovanje

Faza:

Izvedeno

Partnerji projekta

Uporabne povezave

Kontakt in informacije

Mariborski vodovod, javno podjetje d.d.
Jadranska cesta 24, 2000 Maribor

Opombe

Pobuda Pametno mesto Maribor (Smart City Maribor Initiative) je ustanovljena z namenom aktiviranja trajnostnega razvoja urbanega okolja in spodbujanja inovativnosti v mestu Maribor ter pilotnih projektov, ki bodo omogočili aktivnosti pametnega mesta na področju vpeljave pametnih storitev, tehnologij in izdelkov.

320
480
768
960
1200